Contacteer ons: +32(0)3 253 23 50
Toon menu

Over TracPipe®

Contacteer ons

Opleiding in de installatie van TracPipe®

Opleiding voor TracPipe®

Of u TracPipe® voor de eerste keer gebruikt of u kan een opfrissing gebruiken, het Cynerpro team is blij u gratis training te verschaffen op uw werk, op uw kantoor of zelfs in de fabriek in Banbury, UK.

Waarom moet ik een opleiding volgen?

Iedereen die TracPipe® installeert of wil aanbieden heeft de optie om een opleiding te volgen. Deze opleiding geeft je de fundamentele informatie over het product, dit omvat;

  • Voornaamste voordelen
  • Installatie vereisten
  • Assemblage van de AutoFlare® koppelingen
  • De do’s en dont's

Waarom is een opleiding belangrijk?

Al is het product snel en simpel te installeren, je dient je te verzekeren dat je de basis van de installatie correct uitvoert, zoals altijd goed en correct de buis af te snijden en de AutoFlare® aan te draaien tot de correcte torque. Een goede training en introductie tot het product, zal ervoor zorgen dat je altijd de correcte gasdichte aansluiting maakt, elke keer opnieuw.

Ook zal u de extra ondersteuning appreciëren die we bieden, zoals onder andere technische support, werf bezoeken, etc.

Hoe lang duurt een opleiding?

Dit is afhankelijk van hoeveel mensen tegelijk de opleiding volgen, maar door de band duurt een training 45 minuten à een uur. Een sessie omvat een introductie tot TracPipe® met een demonstratie van hoe een AutoFlare® koppeling geassembleerd wordt. Cursisten zullen de kans krijgen om zelf een koppeling te maken. Daarna moet men een test afleggen om de kennis te bewijzen.

Krijg ik een kwalificatie als ik de opleiding gevolgd heb?

We geven geen kwalificaties, maar elke persoon die door ons werd opgeleid zal een certificaat krijgen wat bewijst dat men door ons werd opgeleid. Je kan dit gebruiken om aan te tonen dat je competent bent voor het installeren van TracPipe®.

Vraag een TracPipe® opleiding aan

Als u een training van TracPipe® wil volgen, vul dan onderstaand formulier in en we zullen u contacteren om een passende datum af te spreken.