Contacteer ons: +32(0)3 253 23 50
Toon menu

Opleiding

Contacteer ons

Opleiding installateurs TracPipe® plooibare gasbuizen systeem

Wenst u een opleiding te volgen voor het berekenen van de drukverliezen en het correctie gebruik van TracPipe®; gelieve ons te contacteren.

Waarom opleiding?

Iedereen die TracPipe® installeert of voorschrijft heeft de optie om de opleiding of training te volgen. Tijdens de training komt alle fundamentele informatie over het product aan bod:

  • De belangrijkste voordelen
  • Installatie vereisten
  • De assemblage van de AutoFlare® fittings
  • De do’s en don’ts

Belang van opleiding?

Hoewel het product eenvoudig en snel te installeren is, dienen de installateurs zich te verzekeren van een goede kennis van het product, ze dienen ervoor te zorgen dat de buis correct wordt afgesneden zonder bramen en dat de AutoFlare® koppeling wordt aangespannen tot de correcte spanning. Door correcte training en een goede kennis van het product, zullen installateurs vanaf de eerste dag in staat zijn een correcte gas afdichtende koppeling maken.

Door de trainingen worden de installateurs zich bewust van de extra ondersteuning die we bieden zoals onder andere; technische ondersteuning en werfbezoeken, technische fiches en diameterbepaling van de buis.

Wat wordt voorzien voor de opleiding?

We voorzien “train de trainer” sessies zodat iedereen zich volledig bewust is van alle installatie vereisten en voordelen. We zullen ook alle training materialen en product samples voorzien die u nodig heeft. Deze training materialen omvatten:

  • PowerPoint training presentaties
  • Ondersteunende literatuur inclusief installatie gids en product brochure
  • Display posters
  • Een gamma TracPipe® en AutoFlare® koppelingen

Krijgen installateurs een kwalificatie als ze opgeleid zijn?

We geven geen kwalificaties, maar elke persoon die door ons werd opgeleid zal een certificaat krijgen wat bewijst dat men door ons werd opgeleid. Je kan dit gebruiken om aan te tonen dat je competent bent voor het installeren van TracPipe®.

Wanneer installateurs de training hebben gekregen, moeten ze een vragenlijst invullen om hun kennis van TracPipe® te bewijzen en de voordelen ervan.

Interesse?

Indien u een opleiding of training wil, vul dan  ons formulier in en wij zullen u contacteren voor een afspraak.